Bespaar op uw energie rekening!

Hieronder staan een paar voorbeelden van producten die ik kan leveren, doordat ik samenwerk met een groothandel in Duitsland en geen voorraad houd kan ik vaak voordeliger leveren als andere leveranciers, indien u hier niet vindt wat u zoekt of niet zeker weet wat bij uw situatie het beste past is het beter om even contact op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail, ik help u graag.

Zonnepanelen zijn extra attractief sinds dat bekend is geworden dat de salderingsregeling nog tot 2023 blijft bestaan. Bovendien krijgt u de btw terug van de Belastingdienst, dit is eenvoudig zelf te doen, op deze pdf van Vereniging eigen huis staat hoe. Uiteraard kan ik dat ook voor u verzorgen tegen een geringe onkostenvergoeding. De terugverdientijd van onderstaande PV-sets bedraagt ca. 4 jaar.

Voor zonneboilers geldt een langere terugverdientijd, niet omdat het rendement minder is maar omdat de prijs van gas nog altijd relatief laag is. Voor zonneboilers krijgt men tegenwoordig een behoorlijke subsidie, daarom heb ik doe het zelf pakketten samengesteld waarvoor de subsidiebedragen bekend zijn.

Transportkosten zijn een indicatie, er worden allen de daadwerkelijke kosten berekend. Alle prijzen incl. BTW. (het kan zijn dat nog enkele producten zonder btw op de webshop staan)

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Uiteraard geldt dit niet voor producten die speciaal voor u besteld zijn en door ons niet aan de groothandel geretourneerd kan worden.

Deze set bestaat uit:

  • 4 of meer Sunrise Mono Black frame zonnepanelen à 340 Wp (hierboven gewenst aantal kiezen)
  • Montagemateriaal schuin- of platdak
  • Solarkabel 4 mm² en stekkers
  • Omvormer passend bij vermogen
  • Zonder materiaal voor meterkast 

Prijzen zijn inclusief BTW, U krijgt dus ca. 20% terug van de belastingdienst

Dakhaak RVS verstelbaar

Platdatksteun aluminium landscape of potret

Montagelrail 40 x 40 mm x 6200

Midden en eindklemmen tbv montage van de panelen op de rails

 

Let op transportkosten worden na bestelling eventueel gecorrigeerd omdat het versturen van een klemmetje nu eenmaal minder kost dan het versturen van een monagerail van 6,2 m lengte