Bespaar op uw energie rekening!

Hieronder staan een paar voorbeelden van producten die ik kan leveren, doordat ik samenwerk met een groothandel in Duitsland en geen voorraad houd kan ik vaak voordeliger leveren als andere leveranciers, indien u hier niet vindt wat u zoekt of niet zeker weet wat bij uw situatie het beste past is het beter om even contact op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail, ik help u graag.

Zonnepanelen zijn extra attractief sinds dat bekend is geworden dat de salderingsregeling nog tot 2023 blijft bestaan. Bovendien krijgt u de btw terug van de Belastingdienst, dit is eenvoudig zelf te doen, op deze pdf van Vereniging eigen huis staat hoe. Uiteraard kan ik dat ook voor u verzorgen tegen een geringe onkostenvergoeding. De terugverdientijd van onderstaande PV-sets bedraagt ca. 4 jaar.

Voor zonneboilers geldt een langere terugverdientijd, niet omdat het rendement minder is maar omdat de prijs van gas nog altijd relatief laag is. Voor zonneboilers krijgt men tegenwoordig een behoorlijke subsidie, daarom heb ik doe het zelf pakketten samengesteld waarvoor de subsidiebedragen bekend zijn.

Transportkosten zijn een indicatie, er worden allen de daadwerkelijke kosten berekend. Alle prijzen incl. BTW. (het kan zijn dat nog enkele producten zonder btw op de webshop staan)

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Uiteraard geldt dit niet voor producten die speciaal voor u besteld zijn en door ons niet aan de groothandel geretourneerd kan worden.

Deze set bestaat uit:

  • 4 of meer Sunrise Full Black Mono zonnepanelen à 300 Wp (hierboven gewenst aantal kiezen)
  • Montagemateriaal schuin- of platdak
  • Solarkabel 4 mm² en stekkers
  • Omvormer passend bij vermogen
  • Zonder materiaal voor meterkast 

Zonder meerprijs ook met Sunrise 310Wp mono met zwart frame en witte backsheet.

Meerprijs Platdak opstelling €20,00 per paneel 

Minderprijs voor 280 Poly €20 Euro per paneel

Prijzen zijn inclusief BTW, U krijgt dus ca. 20% terug van de belastingdienst

Montagemateriaal zonnepanelen

€ 3,00

Montagemateriaal zonnepanelen

€ 3,00

Dakhaak RVS verstelbaar

Platdatksteun aluminium landscape of potret

Montagelrail 40 x 40 mm x 6200

Midden en eindklemmen tbv montage van de panelen op de rails

 

Let op transportkosten worden na bestelling eventueel gecorrigeerd omdat het versturen van een klemmetje nu eenmaal minder kost dan het versturen van een monagerail van 6,2 m lengte

 

Deze lucht-water warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht om zo uw tapwater te verwarmen. 

De Green Line warmtepompboilers zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen warm water leveren voor verschillende doeleinden zoals de keuken, badkamer, etc.  

Van de energie die door de warmtepomp wordt opgewekt, komt 75% uit de lucht. Zo bespaart u flink op de energierekening en draagt u ook nog eens een steentje bij aan een schoner milieu; de warmtepomp zorgt namelijk voor een veel lagere CO2-uitstoot dan conventionele technieken. Het systeem blijft zowel bij lage als bij hoge temperaturen operationeel. Ook wanneer het vriest of tropisch warm is, kunt u de lucht-waterwarmtepomp dus nog gebruiken.

Eenvoudig te installeren

Let op! De koudemiddelleiding is niet bijgeleverd en kan erbij besteld worden

Ook met aansluiting voor zonnecollector leverbaar

Subsidie aan te vragen via RVO-website

Uitverkocht

Omvormer Mastervbolt Soladin 600

€ 312,00
Uitverkocht

Omvormer Mastervbolt Soladin 600

€ 312,00

De Soladin 600 is het instapmodel van de Soladin serie en een slimme oplossing voor kleine PV-systemen tot drie zonnepanelen. 

De Soladin 600 omvormer is zeer compact en uitgevoerd met een goed toegankelijke DC aansluiting. Voor de plus en min aansluiting van het paneel zijn MultiContact connectoren opgenomen. De geïntegreerde netstekker kan op ieder beschikbaar stopcontact worden aangesloten en maakt het systeem klaar voor gebruik. Een overzichtelijke LED aanduiding geeft informatie over de energie-opbrengst en de status van het systeem en de Soladin omvormer.

Zonnepanelen hebben een punt waarop ze maximale energie leveren, het zogenaamde ‘maximum power point’ (MPP). Dit punt verschilt per merk en soort paneel, en wordt bepaald door een combinatie van spanning, stroom, lichtinval en temperatuur. De Soladin 600 is uitgerust met een dynamische MPP tracker waardoor onder praktisch alle omstandigheden een extreem hoog MPP rendement bereikt wordt. De Soladin kent geen beperkingen met betrekking tot het aansluiten van het soort zonnepaneel (silicium, amorf, enz.) en zorgt altijd voor optimale prestaties van uw zonnesysteem.

De Soladin heeft een breed werkgebied waardoor praktisch alle systemen tot 700 Wp aangesloten kunnen worden. Met een max. spanning tot 155 V DC kunnen configuraties van zowel 36, 54 als 72 cels zonnepanelen worden aangesloten. Het stroombereik loopt van 0 tot 8 A zodat de Soladin 600 ook geschikt is voor de nieuwste hogestroompanelen.

GOODWE omvormers NS-Serie met Wifi

€ 373,00

GOODWE omvormers NS-Serie met Wifi

€ 373,00

Een moderne omvormer met 10 jaar garantie 

  • Standaard voorzien van monitoring via Wifi
  • Geen transformator dus lichter en minder geluidsproductie.
  • Tot 97% efficiëntie onder Nederlandse omstandigheden.
  • 10 jaar product garantie.
  • TÜV Rheinland gecertificeerd.